Приватність збережених фотографій

Днями Вконтакті ввели можливість приховувати блок збережених фотографій від інших користувачів. Нагадаю, що раніше збережені фото були у відкритому доступі і відкриті для всіх. Дана подія викликало багато суперечок, не всім сподобалося нововведення, тому що тепер будь-хто може приховати цей альбом, щоб ніхто не дізнався, що він до собі зберігає. А у багатьох (як не безглуздо це звучить) на основі збережених фотографій складалося враження про людину. Та й банально цікаво, що цікавить людину, яка тобі небайдужа. Розглянемо докладніше блок «Збережені фотографії».
Для додавання будь-якого зображення в цей альбом потрібно відкрити його і натиснути на кнопку «Зберегти до себе». Збережені фотографії розташовуються в розділі Фотографії і являють собою окремий альбом.

Приватність збережених фотографій

Він системний і видалити його не можна. Самі фотографії з збережених фотографій можна видалити, або перенести в інший альбом.

Як приховати збережені фотографії Вконтакте

В налаштуваннях приватності додався пункт «Хто бачить мої збережені фотографії».

Приватність збережених фотографій

За замовчуванням вони відкриті тільки для вас.

Як переглянути збережені фотографії Вконтакте

Тепер, якщо фотографії приховані, то вже ніяк. Залишаються тільки ті фотографії, до яких користувачі відкрили доступ. Або можна попросити, щоб для вас їх відкрили. Але мало хто буде так робити.