«Жіноче щастя – був би милий поруч». Зустріти свою любов, пройти з нею пліч-о-пліч багато років – мрія будь-якої жінки. Так було задумано природою, така генетика людини.

Але, як бути, якщо час йде, а той так і не зустрівся. До кого звернутися за допомогою?

Не варто шукати підтримки в темних силах. Приворот не допоможе, а тільки посилить проблему. Молитва про заміжжя – ось куди необхідно звернути свій погляд, щоб згодом не шкодувати про скоєне.

Преклони голову і знайди своє щастя

Православна церква тільки підтримає ваше прагнення, бо як її позиції ґрунтуються виключно на благочестивом способі життя світської людини. А подібне трапляється тільки тоді, коли діти божі, якими всі ми є, знаходять сім’ю, побудовану на любові й довірі.

Людина не створена для того, щоб йти по життю в самоті. Про це написано в Біблії. Саме тому не варто соромитися Божої допомоги. А спрямувати свої помисли і зусилля в добру русло.

Нехай матері і дочки звернуть свої прохання до лику святих. І рано чи пізно ваші молитви будуть почуті.

Молитва про заміжжя – сильний засіб, який допомагає внести корективи в особистому житті. Головне пам’ятати: для того, щоб добитися потрібного результату, потрібна глибока і сильна віра. Господь Бог не почує тих, хто речитативом прочитає потрібні слова, не вклавши в них всю свою душу.

Звертаючись до Святої великомучениці Катерині або ж Матрони московської, Козельщанської Богородиці або Святому Андрію Первозванному, важливо бути щирим у своєму проханні. І не тримати користі за пазухою.

Ні в якому разі не лаяти святих угодників. Пам’ятайте, що подібні бажання виходять від нечестивого. Це він намагається заглянути в вашу душу та грати вашими думками. Чекайте, моліть про вдалий та щасливий шлюб, щоб чоловік не зраджував і любив вас протягом усього життя. Ваше терпіння буде винагороджено належним чином.

Нехай навіть вам здається, що час спливає. І від «дівчата на виданні» вас відокремлюють довгі роки самоти. Сильна молитва зробить свою справу, і ви зможете відчути щастя сімейного життя.

Не зайвим буде, якщо ви відвідаєте святі місця, здійсніть паломництво, доторкнетеся до частинок мощів або чудотворним іконам, замовте молебень. Побувайте на церковних святах. Особливо тих, де традиційно звертаються з проханням про заміжжя до Богородиці.

Тим самим ви очистите свою душу і серце, що тільки прискорить доленосну зустріч із звуженим.

До кого звернутися з благаннями

Одним з яскравих доказів священного шлюбного союзу служить приклад князя Муромського Петра і його дружини Февронії. Не все було гладко на їх шляху.

Ще до свого князювання Петру довелося пережити важку хворобу, від якої ніхто не міг його позбутися. І ось, здавалося, що дні полічені. І допомоги чекати вже не звідки. Але, як відомо, на все Воля Божа. Петру приснився сон, в якому йому було сказано, що врятує його від прокази простолюдинка по імені Февронія.

За його наказом її знайшли в далекому селищі Ласкаво, що розташувався на Рязанської землі. Петро не отримав відмови від Февронії. Але, натомість вона зажадала взяти її в дружини. Петрові нічого не залишалося, як погодитися.

Підступним помислам Петра, в яких він і не збирався йти під вінець з простолюдинкою, не судилося збутися. Завдяки Февронії один рубець залишився не лечен. І коли Петро не висловив свого бажання одружитися на Февронії, хвороба знову проявила себе.

Тут вже йому нічого не залишалося робити, як виконати свою обіцянку. Багато лиха і страждань випало Петру і Февронії. Але, свою любов вони зберегли і пронесли крізь роки з гідністю, благаючи про те, щоб разом залишити цієї тлінний світ.

І Господь Бог дарував їм це диво. Але от парадокс. Петро і Февронія спочатку бажали, щоб їх ховали разом. Навіть гробниця була зроблена з єдиного моноліту, розділена лише тонкою перегородкою.

На кінець своїх днів вони прийняли чернечий постриг, що і перешкодила їм бути похованими в цьому труні. Їх поховали в різних обителях. І як вже було сказано раніше, чудо сталося. Вже на ранок їх тіла з невідомої простим смертним причини опинилися разом, в тій самій гробниці, яку в свій час Петро і Февронія замовили у місцевих майстрів.

Пройшли століття, а матері і дочки, як і раніше звертаються до цих святих з благанням про заміжжя.

Де ще шукати допомоги і підтримки

Блажен, хто вірує. Бо віра вселяє в нас надію отримати бажане. Молитва Матрони про заміжжя – ще одна можливість знайти сімейне щастя.

До слова сказати, до Матрони московської ви можете звернутися і з іншими проханнями, такими як:

  • Отримати хорошу роботу;
  • Вилікуватися від недуги;
  • Виконання найпотаємніших бажань.

До Матрони московської йдуть юрби людей. І вона нікому не відмовляє. Головне, щоб ви не забували про щирість свого звернення до святої. І тоді мрії стануть дійсністю.

Якщо ваше бажання зустріти людину, близьку вам по духу, який би любив вас, то сміливо звертайтеся до Матрони московської. Вона обов’язково допоможе вам. Але, якщо у ваших помислах чоловік не вільний, навіть і не варто волати з благанням до заступниці. Не треба спокушати долю, бо гріх благати про чужому нещасті.

До Матрони Московської звертаються й матері, й дочки. Можливо, ви запитаєте, а хто ще може звернутися з благанням про набуття сімейного життя. Не тільки самі жінки просять заступницю про своє щастя. До Матрони московської звертаються з благанням:

  • Батько своєї дочки, яка довго не може вийти заміж;
  • Родичі – брати і сестри тієї, яка страждає довгі роки в самоті;
  • Близькі друзі, які знають проблему жінки;
  • Будь-яка людина, що належить до Православної церкви.

Матері, втім, як і самі дочки, повинні звертатися до Матрони з глибокою вірою в душі. Мало просто прочитати відповідну молитву. Необхідно після її завершення вимовити мимовільні слова, що йдуть від самої душі.

Бажання матері, так і дочки теж здійсниться лише в тому випадку, якщо у зверненні до заступниці їх думки і почуття щирі. І в голові не буде бродіння якихось темних думок.

В кінці кожного дня в повній тиші необхідно відректися від мирської суєти і попросити Матрону дати дочки сімейного щастя. Для матері це бажання першочергово.

Але, не варто цим обмежуватися. Протягом дня не менше трьох разів слід звертатися до святого з проханням. Краще всього для цього знайти якесь затишне місце, де можна усамітнитися від людей.

Не впадайте у відчай, якщо ваші прохання поки ще не були почуті. Пам’ятайте, що відчай то ж гріх. І віддаючись йому, ви можете не отримати бажаного. Адже тільки очистившись від гріхів, прохання матері можуть бути почуті.

Постарайтеся знайти час і відвідати ті місця, де можна доторкнутися до мощів великомучениці. Принесіть Матрони її улюблені білі квіти, поклоніться їй до землі і ще раз помоліться про заміжжя. І вона обов’язково пошле вам або вашим близьким зустріч з коханим.

Виразіть уклін Миколі Чудотворцю

Для матері важливо, щоб її дитя було щасливо. Молитва Миколі Чудотворцю про заміжжя захистить вашу дочку від союзу, в якому міг би проявитися гріх, бісівські підступи і хіть.

Микола Чудотворець – вірний помічник вам у пошуку доброго і люблячого чоловіка для свого дорослого чадо. Попросіть його про це, відкрийте святому свою душу і впустіть в неї віру. Нехай ваші слова йдуть від серця. І тоді майбутній зовсім скоро шлюб осветиться з Божою допомогою. А Микола Чудотворець сприятиме цього союзу.

Нехай ваша душа підкаже вірний шлях

Якщо людина живе у злагоді зі своїм внутрішнім світом, нехай навіть за плечима маючи якісь гріхи, він все одно буде почутий у своєму проханні. Головне, щоб ви не забували відвідувати храм, сповідатися і причащатися. Намагайтеся жити згідно з Божим законом, дотримуючись дані їм для нас заповіді.

І пам’ятайте, якщо Господь не спромігся дати вам радість сімейного життя, значить так йому було завгодно. Бо тільки він знає, що кожному з нас потрібно і коли.