Як видалити канал на Youtube (Youtube)

Часто користувач, завівши один або кілька каналів на сайті Ютуб, розуміє, що у нього немає часу стежити ними і поповнювати новими роликами. Тому краще буде залишити тільки один із них, а решта видалити. Як видалити канал на Ютубі, розповість ця стаття.

  • Для початку необхідно увійти на свій обліковий запис, використовуючи для цього персональні дані доступу (пароль, логін). При прописуванні даних у спеціальних полях дуже уважно потрібно поставитися до правильності регістра букв та мови вводу, інакше вхід виконаний не буде. Якщо у вас є декілька облікових записів, то входити в той, на якому зареєстрований канал.
  • Після вдалого попадання в особистий профіль вгорі сторінки можна побачити значок каналу, він розташований поруч з кнопкою «Додати відео».
  • Далі натискаємо на значок і в віконці, що з’явилося, потрібно натиснути кнопочку із зображенням шестерні, яка знаходиться поруч з назвою каналу.Як видалити канал на Youtube (Youtube)
  • У вікні налаштувань потрібно вибрати посилання «Додатково».Як видалити канал на Youtube (Youtube)
  • На сторінці з додатковими налаштуваннями в самому низу буде розташована кнопочка «Видалити канал». Тиснемо на неї.Як видалити канал на Youtube (Youtube)
  • Після цієї процедури необхідно пройти авторизацію в сервісі Google+. Авторизація проходить стандартним способом – необхідно уважно вписати у відповідні поля форми свої логін і пароль від Google-аккаунта.
  • Далі з’явиться вікно, де буде перераховано все те, що користувач втратить, якщо безповоротно видалить канал.Як видалити канал на Youtube (Youtube)
  • Якщо тверде рішення, то потрібно проставити позначку навпроти фрази «Я розумію, що втрачу…».
  • Потім, клікаєм на червоній кнопці «Видалити канал».

Після даної процедури канал з усім його вмістом (передплатниками, відео, плейлистами) буде повністю знищений.



Поділися з друзями:

Інший спосіб видалення каналу:

  • На сайті Ютуб у верхньому кутку праворуч можна побачити іконку свого профілю. Натискаємо на неї і потрапляємо в аккаунт.
  • В особистому профілі знаходимо в меню рядок «Всі мої канали».
  • На сторінці з каналами можна видалити будь-який канал, крім основного.
  • Вибираємо канал, який необхідно видалити, клікаємо мишкою на його іконку.
  • На сторінці, що відкрилася, на панелі зліва вибираємо кнопку «Налаштування You Tube».
  • На наступній сторінці, яка відкриється, натискаємо «Огляд» і праворуч ссилочку «Додатково».
  • Після цього з’явиться віконце, де буде кнопочка «Видалити канал». Тиснемо на неї.
  • Далі послідує введення пароля від профілю.
  • Після ведення пароля натискаємо на кнопку «Sign in».
  • Далі, з’явиться віконце з попередженням про втрати всіх даних.