Як видалити сторінку “Мій Світ” Mail RU назавжди

Соцмережа «Мій світ» від розробників Майл ру приваблює досить багато користувачів, але деякі з них все ж втрачають інтерес або просто усвідомлюють те, що немає часу, яке можна приділяти своїм профілем. Тому виникає питання «Як видалити сторінку «мій світ» повністю?». Зробити це не так просто, як зареєструватися, адже жодна соцмережа не зацікавлена у втраті учасників. Однак, якщо чітко слідувати інструкції в цій статті, то можна легко впоратися з цим.

Видалити обліковий запис може тільки його власник, ну, або людина, якій відомі персональні дані доступу (логін, пароль).

  • Заходимо на свій аккаунт в «Мій світ». Для цього потрібно авторизуватися на поштовому сервісі Майл ру. При цьому треба уважно прописувати логін і пароль, щоб регістр букв та мову введення був вірний.
  • На панелі вгорі сторінці можна побачити вкладочку «Мій світ». Натискаємо на неїЯк видалити сторінку Мій Світ Mail RU назавжди
  • Потрапивши в свій профіль, потрібно перейти на сторінку налаштувань. Для цього клацаємо на кнопці з написом вашої електронної адреси (розташована зверху в правому куті сторінки). У випадаючому меню натискаємо на рядок «Налаштування».Як видалити сторінку Мій Світ Mail RU назавжди
  • На сторінці з налаштуваннями необхідно прокрутити її трохи вниз. Там, можна побачити кнопочку «Видалити свій Світ». Натискаємо на неї.
  • Після натискання кнопочки відбудеться автоматичний перехід на сторінку видалення профілю.Як видалити сторінку Мій Світ Mail RU назавжди
  • Там, необхідно відзначити всі пункти (їх шість). І клацнути по кнопці «Видалити свій Світ».
  • На моніторі комп’ютера відразу з’явиться інформація про те, що відбулося блокування аккаунту.
  • На пошту, яка прив’язана до профілю прийде лист про те, що сторінка в «Мій світ» заблокована.

Після процедури видалення у користувача залишається дві доби, щоб одуматися і повернутися в ряди учасників соцмережі. В іншому випадку аккаунт буде назавжди і безповоротно видалений.Як видалити сторінку Мій Світ Mail RU назавжди

Якщо з’явилося бажання повернути профіль, то протягом 48 годин потрібно відкрити лист, яке прийшло на електронну пошту і клікнути на посиланні «Скасувати видалення». Якщо двоє діб з моменту блокування сторінки пройшло, то повернути її буде вже неможливо. На нашому порталі http://как-удалить.рф ви можете знайти будь-які інструкції з видалення програм і вірусів зі свого комп’ютера.



Поділися з друзями:

Перед видаленням потрібно розуміти, що втечуть абсолютно всі дані сторінки і важлива інформація, яка могла міститися на стіні або в повідомленнях, тому варто заздалегідь подбати про те, щоб зберегти все, що може представляти цінність (фото, відео, текст повідомлень).