Як видалити сторінку в фейсбуці

Як видалити сторінку в Facebook – відповідь на таке питання знайти
непросто, тому що фейсбук, як і інші соціальні мережі, старається
не афішувати можливість швидкого видалення!

Тим не менш, у фейсбуці є дві можливості приховати свою сторінку
від друзів і недругів. Це – неповне видалення, або, деактивація
аккаунта і повне видалення сторінки назавжди.

Як деактивувати акаунт у фейсбуці

Деактивувати свій аккаунт – свою сторінку в фейсбуці нескладно.
Натискаєте трикутник у правому верхньому куті сторінки (обведено червоним
олівцем на рис 1)

Як видалити сторінку в фейсбуці
Рис. 1

У випадаючому меню вибрати “Налаштування” (підкреслено червоним).

Як видалити сторінку в фейсбуціРис.
2

Вам відкриється вкладка Загальні. Звертаю увагу!
Щоб відкрилася вкладка, як на Рис. 2, виберіть у лівій колонці вкладку
Безпека (підкреслено червоним олівцем на рис
2).

Тоді і відкриється вкладка Налаштування безпеки.
Нижче виділених жирним шрифтом налаштувань, побачите непоказну посилання Деактивувати
аккаунт
(обведена червоним олівцем на рис 2). Натисніть на цю посилання.

Як видалити сторінку в фейсбуці
Рис. 3

На сторінці поцікавиться вашою впевненістю в
необхідність деактивувати аккаунт. Розкажуть, що деактивація
аккаунта видалить Ваше ім’я і фотографію з усього, що Ви опублікували на
Facebook. Покажуть фотографії ваших друзів, які буде без вас
нудьгувати.

Вас попросять обов’язково вказати причину відходу з Facebook.

Якщо ви, не дивлячись на це, твердо вирішили деактивувати свою
сторінку у фейсбуці, то, поставте галочку перед “Відмовитися від
отримання в майбутньому електронних листів від Facebook” і натискаєте кнопку Підтвердити
(рис. 3).

Втім, ваша інформація нікуди не пропадає. Ви в будь-який момент
можете відновити свій аккаунт. Для цього досить увійти на
facebook.com , ввівши свою поштову скриньку і пароль.

Як вийти з фейсбуку

Можна повністю видалити свій аккаунт на фейсбуці, якщо деактивації
вам не достатньо. Для цього, заходьте на сторінку видалення аккаунта:

http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account.

Вам буде запропоновано авторизуватися в фейсбуці, після чого відкриється
сторінка видалення облікового запису (Рис 4).

Як видалити сторінку в фейсбуці
Рис. 4

Вас попередять, що після видалення облікового запису, ви не зможете отримати
ні якої інформації з сайту Facebook.com . Відновити свій аккаунт ви
вже не зможете.

Якщо ви остаточно вирішили видалити свою сторінку на Facebook –
натискаєте кнопку Видалити мій акаунт

З’явиться вікно, в якому потрібно ввести пароль, код з картинки і
натиснути ОК.

Після цього треба не заходити в свій аккаунт, не натискати кнопки
поділитися. Тоді, через 14 днів з фейсбуку зникнуть ваші фотографії,
коментарі та інша інформація.

Вас можуть зацікавити:

Як видалити сторінку в
контакті

Як вийти з
Однокласників

Як видалити свій профіль
Google+

Як видалити сторінку в фейсбуці