Як видалити сторінку в Однокласниках

Як видалити сторінку в Однокласниках – відповідь на таке питання
намагаються знайти інтернет-користувачі, що зареєструвались, спочатку,
у всіх соціальних мережах, які існують.

Звичайно, соціальним мережам не вигідно, щоб клієнти від них йшли!
В Однокласниках.ру пропонується, наприклад, послуга Закрити профіль.
Тоді на вашу сторінку зможуть заходити тільки ваші друзі. Послуга ця,
природно, платна.

Як вийти з Однокласників безкоштовно?

Відповіді на це запитання на сайті Одноклассники.ги знайти непросто!
Однак, все ж можна видалити свою сторінку з Однокласників безкоштовно.
Робиться це так.

Як видалити сторінку в ОднокласникахРис.
1

Перебуваючи на “Моя сторінка” в Однокласниках (на вашій сторінці),
внизу сторінки, посилання Регламент (обведена червоним
олівцем на рис 1). Натисніть на цю посилання.

Як видалити сторінку в ОднокласникахРис.
2

На сторінці, під Регламентом, знайдіть
непоказну посилання Відмовитися від послуг (рис. 2). Тисніть на цю
посилання.

Як видалити сторінку в Однокласниках
Рис. 3

Відкриється вікно Видалення свого профілю (рис 3). Вас
попросять вказати причину, за якої ви хочете видалити свій профіль.
Крім того, тут описані втрати, які ви понесете, якщо видалите
свою сторінку в соціальній мережі odnoklassniki.ru

При видаленні профілю стирається не тільки особиста інформація, але і фотографії, коментарі, оцінки, листування з друзями, групи, які ви створювали, досягнення в іграх.

Якщо, незважаючи на це, ви вирішили видалити свій профіль, тоді, Введіть
пароль
і натисніть на кнопку Видалити.

Примітка: Після видалення сторінки, прив’язані до неї номер телефону та пошту ще 3 місяці не можна буде використовувати, при створенні іншого профілю на сайті ОK.RU

Як відновити видалений сторінку в Однокласниках

Вашу сторінку можна відновити, при двох умовах:

  • якщо з моменту її видалення минуло не більше 90 днів;
  • до вашого профілю (сторінці) «прив’язаний» актуальний номер телефону.
  • Для того, щоб відновити профіль, потрібно:

    • на головній сторінці сайту натиснути на кнопку «Реєстрація»;
    • у полі для введення телефону вписати номер, прив’язаний до віддаленого профілю;
    • після цього ви зможете відновити доступ, дотримуючись інструкцій на
      екрані.

    Проте, якщо хоча б одна з умов не виконується, то відновити
    профіль вже не вийде.

    Вас можуть зацікавити:

    Як видалити сторінку в
    контакті

    Як видалити акаунт Gmail і
    Google+

    Як видалити свій акаунт з
    фейсбуку